Hei, aktiivne Palupera valla noor!

Kui Sa oled 13 - 26. aastane ning soovid osa saada tähtsate otsuste tegemisest või tead kedagi, kelle poolt sooviksid tulevastel valimistel hääletada, siis nüüd on Sinu võimalus.
14 - 31. oktoober toimub Palupera valla noortevolikokku kanditaatide esitamine.

Tulevane Palupera valla noortevolikogu tagab noortele võimaluse rääkida kaasa otsuste tegemisel, mis puudutavad noorte elu, omada võrdseid võimalusi täiskasvanutega, aktiivsemalt osaleda ühiskonnas ja ühiskondlikus elus, tutvuda demokraatia põhimõtetega ning saada paremaks kodanikuks.

Esimene kokkupuude Palupera noortel noortevolikoguga oli peaaegu aasta aega tagasi kui Marek Mekk käis Eesti Külaliikumise Kodukandi projekti raames meile volikogu simulatsiooni tegemas, mis andis hea ülevaate volikogu tööst kui ka räägiti natuke noortevolikogu olemusest. Kokku saab Palupera valla noortevolikokku 9 noort vanuses 13-26. Rohkem infot on ka SIIN kuna noortevolikogude loomine on käsil üle Eesti, näiteks on see olemas juba Rõngus kui ka Tõlliste vallas.

Mis on aga liikme ülesanded? Kõigepealt, kui noortevolikogu esmalt kokku saab, valitakse noortevolikogule esimees ja vaadatakse üle põhikiri, mis on põhimõtteliselt olemas :). Liikme ülesanne on kohal käia koosolekutel, mis kord kolme kuu jooksul, vajadusel tihedamini. Et noori mitte ära hirmutada, siis noortevolikogu on noorte enda asi ja tegutsema peab täpselt nii palju kui tuntakse vajadust nt teha üritusi või kaasa rääkida mingil teema.

Kandideerimiseks saada lühitutvustus endast ja kandideerimise soovist Deivi Sarapsonile hiljemalt 31. oktoobriks e-mailile:
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Lisainformatsioon www.palupera.ee ja Deivi Sarapsonilt telefoninumber: +372 56665643, e-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.


Kommentaarid