Kutse osaleda Valgamaa koolinoorte teisel meediaseminaril VOL2 "Mul on sõna!"

Tere,

Valgamaa Noorte Nõustamiskeskus koostöös noorteportaali Tanklaga ja Valgamaa Partnerluskoguga korraldab meediahuvilistele koolinoortele teise meediaseminari VOL2 "Mul on sõna!" teisipäeval, 04. detsembril 2012.a. Valga Maavalitsuse saalis. Seminar algab 10.00 ja lõppeb 17.00

 

Teine Valgamaa noorte meediaseminar paneb vägagi reaalselt ja väljakutseterohkelt proovile noore oskused kirjutavas meedias!
1) LIPDUBI LAVASTAMINE! - ajakirjanduskoolituse raames viiakse läbi meediaeksperiment, mille käigus toimub lipdubi lavastamine, selle põhjal uudisloo ja pressiteate kirjutamine, nende levitamine üleriiklikusse meediasse ning läbi sotsiaalmeedia kanalite! Noore käes on sõna! Selleks ettevalmistada ei ole vaja – kogu koreograafia ja filmimine toimub kohapeal.
2) KORRALDAJAD: Valgamaa Noorte Nõustamiskeskus ja Valgamaa noortelehe Tankla esimene peatoimetaja ja tänane mentor Siiri Liiva. Siiri on bloginud alates 2003. aastast ning viimase 3 aasta jooksul olnud lisaks Tankla toimetamisele ka Tartu ülikooli tudengilehe Tartu Tudeng peatoimetaja ning üle-eestilise noorsootöö ajalehe Aken peatoimetaja.
3) KES ON OODATUD OSALEMA? - Osalema on oodatud kõikide Valgamaa kooli- ja noortelehtede, -raadiote ja –TVde toimetuste liikmed ning noored, kel südames väike meediapisik, kuid pole veel leidnud õiget võimalust sellega algust teha!

 

NB! LIPDUBI LAVASTAMISEKS VÕTA KAASA!
Erinevatest ajastutest pärit päikeseprillid, edevad retrojakid, bling-bling asjakesed, värvilised jalanõud või papud, sebra- ja leopardimustrilised ning värvilised riided, loomakestega seljakotid, ujumisrõngad ja ujumismadratsid, suured kõrvaklapid, parukad, käerauad, maskotid, kapuutsiga dressipluusid, neoonasjad (kõrvarõngad, käevõrud), nokamütsid.

 

LISAINFO JA REGISTREERIMINE 2. DETSEMBRINI:
Siiri Liiva (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., 5459 8244)
Tuuli Mekk (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., 5303 0115)
www.tankla.net

 


Kommentaarid