PVNK valimiskomisjonilt

Kuna tähtajaks laekus Palupera vallavalitsusse Palupera valla noortevolikogu valimiste läbiviimiseks valimiskomisjonile kandidaadite avaldusi vaid 5, siis vastavalt Palupera valla noortevolikogu valimiste läbiviimise korra § 4 punktile 3 kuulutab valimiskomisjon välja täiendava aja kandideerimisavalduste esitamiseks - see on 31.oktoober 2013 (tuues paberkandjal ankeedi vallavalitsusse või saates digitaalselt allkirjastatuna See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.).

Endiselt on nimetatud kord ja kandidaadi ankeet saadaval Palupera valla noorte veebilehel http://noored.palupera.ee/noortevolikogu/dokumendid.

Eeldatavasti saab valimiskomisjon 1. novembril anda kandidaatidele registreerimisnumbrid ja korraldada noortevolikogu valimised. Iga Palupera valla noor vanuses 7-26 saab tulla õpilaspileti või isikut tõendava dokumendi esitamisel (alla 15-aastased, 15-26-aastased isikut tõendava dokumendi esitamisel) valima Palupera põhikooli 8. novembril kell 10-14 ja Hellenurme noortekeskusesse või Nõuni kultuurimajja 10. novembril kell 10-15. Kandidaatidega saab tutvuda Palupera valla noorte veebilehel ja valla infostendidel.


Kommentaarid