Noorte õppepäevad „METSA MUUSAD VALGAMAAL“

topeltlogo aef eea grants

LUGUPEETUD LAPSEVANEM!

28.juuli - 31.juuli 2015 toimuvad Valga maakonnas, Paluveskil noorte õppepäevad „Metsa muusad Valgamaal"

Valgamaa noorte õppepäevadel „Metsa muusad Valgamaal" osalevad noored vanuses 7-18 aastat. Õppepäevadel pakume lastele palju praktilist tegevust kogenud instruktorite juhendamisel, võimalust viibida vabas looduses, leida uusi sõpru, ööbida telkides ja õppida kasulikke teadmisi toimetulekuks metsas ning praktiseerida õpitut. Õppetöö toimub gruppides ja vastavalt õppeteemadele. Registreerumine õppepäevadele kuni 01. juuni 2015, koolid edastavad nimekirjad hiljemat 05.juuni piirkonna kontaktisikutele (allpool).

Orienteerumine, erinevad käsitöö õppetoad, rühmadevahelised võistlused ja isetegevuskavad jne.

Lapse kohustuslik varustus õppepäevadel:

  • Magamiskott, magamisalus
  • Telk (mitme peale), kile telgile koos kinnitamisvahenditega (võimalik ööbida ka KL sissitelkides)
  • Riietus sooja-, kuuma-, külma- ja vihmakindel; vahetusjalatsid (sportlikud); ujumisriided (ujumisvõimalus olemas, oleneb ilmast)
  • Isiklikud hügieenitarbed (hambahari, hambapasta, seep), käterätikud, sääsetõrjevahendid (soovitav), päikesekaitsekreem (soovitav)
  • Märkmik, kirjutusvahend
  • Taskulamp (pealamp), joogipudel, taskunuga

Toitlustamine toimub kolm korda päevas sooja toiduga ning õhtuoode. Õppepäevadel on olemas inimene, kelle poole saab pöörduda esmaabi saamiseks ning kes vajadusel suunab haige lapsraumapunkti või koju ja teavitab sellest lapsevanemaid.

Ürituse ajal kehtib õppepäeva läbiviijate/korraldajate poolt paika pandud sisekorra eeskiri, mida tutvustatakseõppepäevadeavarivistusel ning millest kõik osalejad peavad kinni pidama. Reeglitest (suitsetamine, alkoholi kaasa toomine või tarbimine jms) üleastumise korral saadetakse korrarikkuja koheselt koju. NB! Kui selline asi juhtub, on lapsevanem kohustatud oma lapsele ise järgi tulema.

Palume lastel koju jätta MP3 mängijad, pleierid jms. esemed. Õppepäevade korraldajad ei vastuta nende purunemise või kadumise eest. Samuti ei vastuta korraldustoimkond mobiiltelefonide olemasolul nende säilimise eest. Akude laadimise võimalus puudub. Kogu õppepäevade perioodi jooksul saab meile kindlasti helistada allpool toodud mobiilinumbritel. Kui teil on soov õppepäevadel meid külastada, siis palun teavitage sellest noorteinstruktorit. Kindlaid kellaaegasid külastamiseks ei ole, kuid soovituslikult toimuks see pärast lõunasööki ja enne õhtueinet kella 15 ja 19 vahel.

NB! Õppepäevade omaosalustasu on 5 EUR (Välja arvatud Valgamaa noorkotkad ja kodutütred)

Kui ühest perest tuleb õppepäevadele 3 last, siis vabastatakse kõik osavõtumaksust.

Osalustasu tuleb koos kooskõlastuslehega tuua kontaktisikute kätte või KL Valgamaa maleva staapi Võru tn 12, Valga

Lisainformatsiooni saab küsida:

NK ja KT ning Valgamaa noored- Kaimo Vahtra tel 5146384 (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)

NK ja KT ning Valgamaa noored Jaanika Niklus tel 5175765 (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)

Palupera vald - Kalev Lõhmus tel 5139071 (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)

Puka vald - Marika Uibo tel 56159789 (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)

 

Õppepäevade lapsevanema nõusoleku leht

Kommentaarid