Hellenurme noortekeskuse tegus kevad

Hellenurme noortekeskuse tegus kevad

Kui põllumeestelt küsida, kuidas kevadhooega möödub, siis on ühene vastus – KIIRELT.
Sama kiirelt on möödunud ka Hellenurme noortekeskusel.


Märtsikuu alguses toimus väike vahva preemia väljasõit Pühajärvele ujuma. Nimelt on noortekeskuses juba mitu head kuud väldanud parimate korrapidajate konkurss, kus iga kuu lõpus tunnustatakse tublimad noori. Veebruarikuus Palupera koolimajas läbi viidud ideekohvikus käidi noorte poolt välja vahva mõte korraldada üks noortedisko. Mõeldud-tehtud ning 19.märtsil noorte endi algatusel disko toimuski. Siinkohal kiitus korraldajatele Carolale ja Karmenile ning suur tänu Nõuni rahvamajale meid lahkesti vastu võtmast. Tantsulugusid mängis võrratu DJ Bobo!


Teinegi hea tegevus, mis sai ideekohvikust alguse, on laupäevahommikused kokandustunnid. Kokandust viib läbi Eliise Viilu ning kelle soov näha, mida vahvat on koos küpsetatud, siis võib meid jälgida : www.facebook.ee / Palupera valla noored.


Aprillikuu oli talgutamise kuu. 19.aprillil kääriti käised üles ning korrastati noortekeskuse ümbrus. Suur tänu kõigile tublidele osavõtjatele.
Maikuus andsid keskuse tublid noored oma panuse 7.mail toimunud Middendorffi de perekonnakalmistul toimunud heakorratöödel. Külas käidi headel sõpradel Rannu noortekeskuses ning Rannu noortega koos võeti osa põnevast „Jäljekütt" matkast. Kuna suvel on mõnus võrkpalli mängida, siis 24. mail korrastati paljude noorte ning noortevolikogu kaasabil Hellenurme võrkpalliplats. Lisaks osalenud talgulistele suur tänu Kalev Lõhmusele ja vallavanem Terjele.
Lisaks käis noortekeskuses külas Kaitseliit Valgamaa Malev noorteinstruktor Jaanika Niklus, kes rääkis meile sellest, kuidas saada noorkotkaks, kodutütreks. Hea noor, kui soovid liituda, siis küsi vastavat pabervormi noortejuhi käest. Kevadhooaja lõpetas ning suve alustas 29.mail Lustimäel toimunud vahva piknik.
Hellenurme noortekeskus soovib kõigile noortele kena kooli lõppu ning nüüd alles läheb keskuses põnevaks! Juunikuus on tavapäraselt toimumas kokandus, sedapuhku kokandusõhtud. Ootame kõiki huvilisi juba 07.juuni kell 16.00 Palupera Pritiskuuri, kus üheskoos õpime valmistama maitsvaid ja loomingulisi tikuvõileibu. Lisaks on toimumas terve suve juuni- august põnevad muusikateraapia töötoad. Töötoad saavad teoks tänu Valga Maavalituse ANK projektivooru kirjutatud ning positiivse otsuse saanud projektile „Helid me ümber ja sees". Projekti kaastoetaja Palupera Vallavalitsus. Töötubade raames saab tasuta õppida erinevaid pille (kitarr, trumm, löökpillid) ning kaasa teha põnevates folkloori töötubades. 22.juunil tähistame Pritiskuuri juures noortekeskusega jaane- plaanis vahvad võistlusmängud, näomaalingud. Süütame jaanilõkke!


Loe meie tegemistest : facebookist, http://noored.palupera.ee/


Julgemad, võite võtta otse ühendust ka noortejuhiga, number ikka sama 58687501!

Hellenurme-Palupera noortejuht Mari-Liis Vanaisak.

 


Kommentaarid