Tankla otsib särtsakat reporterit

Valgamaa suurima levikuga noorteleht Tankla kutsub oma sõbralikku meeskonda põnevat tööd tegema särtsaka reporteri. Noortelehte Tankla antakse välja alates aastat 2009. Alates 2011. aastast ilmub leht kord kvartalis.

Tankla lehe eesmärgiks on anda ülevaade Valgamaa noorteelus toimuvast ja kajastada seda kaasahaaraval viisil. Lehe kokkupanemisel lähtutakse „noortelt noortele“ põhimõttest – valdav osa toimetuse liikmetest on noored vanuses 14-26.

Sooviavaldusi ootame aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. hiljemalt 30. novembriks 2011.

Kandidaadilt eeldame:
- uudishimu maakonna noorteelus toimuva vastu
- head kirja- ja suhtlemisoskust
- mõtlemis- ja analüüsivõimet 
- kiiret reageerimisvalmidust
- oskust ja soovi töötada meeskonnas 
- eksperimenteerimisvalmidust 

Reporterile pakume:
- häid töötingimusi
- vaheldusrikast tööd
- võimalust teostada oma lennukaid ideid
- ajakirjanduslikku koolitust
- sümboolset honorari

Kui Sul eelnevat lugedes peas midagi tuksuma hakkas ja meeled liikuma läksid, siis kirjuta meile! Loeme suure huviga, mida Sina Tankla lehest arvad ja mis Sulle meie toimetusega liitumine annaks. Pane kindlasti kirja ka oma huvid ning lisa CV.


Avame Sulle ukse meediamaailma, et näeksid oma silmaga, kuidas ühe lehe toimetus töötab ja kuidas kuumad uudised lugejateni jõuavad!

Lisainfo: 
Siiri Liiva
Tankla lehe peatoimetaja 
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
5624 5617
noorteleht.tankla.net

 


Kommentaarid