Seiklusmäng Püha Elmo Tuled 17. detsember Hellenurme mõisapargis

 

SEIKLUSMÄNG PÜHA ELMO TULED 17. DETSEMBER HELLENURME MÕISAPARGIS

Olete sattunud paika, kus juhtub kummalisi asju. Kohalikud on näinud imelikke tulesid ümbruskonnas vilkumas. Räägitakse, et iga tule alla on peidetud kirst. Legend räägib, et igaüks kes kirstu leiab, võib sealt ühe eseme võtta.

KAVA: 17.12.2011 kell 18:00 koguneme vallamaja parklas

kell 18:00-19:00 seiklusmäng

kell 19:00- võistlus pikema ilutulestiku peale.

Valgamaa Partnerluskogu rahastas MTÜ Avatud Hellenurme Noortekeskust, et korraldada karmis talvises õhtuses pimeduses, Hellenurme mõisapargis (valgustuse laseme ära) ja selle lähiümbruses 1 tunnine aktiivse liikumisega seiklusmäng ilutulestikuga, Tiimitöö OÜ abiga. Peale seda võistlus ajaliselt pikema ilutulestiku peale. Mängu tulemusena valmib ese (nt mudellennuk, tuulelohe vms), mis noortekeskusele jääb. 10 kontrollpunkti läbitakse mõistujuttude lahendamise järgselt samm-sammult, pealambid peas. Igas punktis on kirst. Võimas tulevalgus süttib lõpuks iga kirstu avamisel. Osalejaid noori 20, vanuses 12-23, kes jagunevad nelja erinevasse rühma. Iga rühma eesmärgiks on need kirstud leida ning haarata kaasa igast kirstust midagi enesele vajalikku. Mida täpselt see selgub mängu alguses.

 

Koguneme kell 18:00 vallamaja parklas.


Küsimuste korral muudkui küsige!

Pange rühmad kokku ja andke endast teada See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Ja kohtumiseni soojalt riietatuna!

TERJE

 


Kommentaarid