Tantsutöötoad Otepääl

Tantsutöötoad Otepääl

Otepää Avatud Noortekeskus kutsub aktiivseid noori tantsutöötubadesse

9. veebruaril kell 15.00 Otepää Kultuurikeskusesse. Üheskoos õpitakse Girlie hiphop/show ja House i tantsustiile.

Otepää ANK juhataja Kadri Orav sõnas, et treeneriks on Kadi Eenmaa Cerise tantsutrupist.

Kadi Eenmaa on tegelenud tantsimisega maast madalast peale ning viljelenud erinevaid tänavatantsu stiile: Girlie Hiphop, house, hiphop, popping, locking, break, reggae. Ta on palju esinenud ja osalenud erinevates tantsuprojektides nii Eestis kui ka välismaal.

Kuna noored soovisid tutvuda ka selliste tantsustiilidega, mida meil pole võimalik õppida, siis siit ka idee korraldada tantsutöötube, rääkis Kadri Orav. Tantsutöötube soovime kindlasti ka edaspidi teha kui selleks rahalisi võimalusi leiame, antud üritus saab teoks tänu Eesti Kultuurkapitali Valgamaa Ekspertgrupile.

Girlie hiphop/ show- on kombineeritud stiil girlie hiphopist , kus segunevad urbanlikud rütmid ning hiphop tantsutehnika, burlesquleliku lähenemise ning jazziliku sensuaalsusega.

House i tantsustiil on kõigepealt kontroll keha ja energia üle, mida tantsimisel kas hoitakse kinni või lastakse plahvatusliku lainena välja. See on tants, kus samal ajal töötab terve keha ja kasutatakse ka täies mahus tantsupõrandat.

House trennis tegeletakse selle tantsu põhisammude ja nende variatsioonide harjutamisega (basic), house i muusika ja liikumise tunnetuse arusaamisega (feeling).

Osavõtutasu 1 . Kõik on oodatud tantsima!

 

Monika Otrokova

Otepää Vallavalitsus/

Otepää Rural Municipality Government

Kommunikatsioonijuht/

Communications Manager

Tel: +372 7664 811

GSM:+372 505 8970

Faks: +372 766 1214

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

www.otepaa.ee



Kommentaarid