Nädalavahetus lõbusalt sõprade seltsis!

Nädalavahetus lõbusalt sõprade seltsis!

 

Reedel, 17. veebruaril, algusega kell 19.00 korraldab Palupera Valla Noortevolikogu „Sõbrapäeva õhtu noortele“, mis toimub Palupera Pritsikuuris.

 

Nõunis populaarsust kogunud üritus tuleb Paluperra. NÖFid, ehk Nõuni Öö Filmid on olnud legendaarsed öised koosviibimised noorte vahel. Kuna tihtipeale sattus NÖFile rahvast ka väljastpoolt Nõunit, otsustasime teha sarnase ürituse terve valla noortele! Pritsikuuris vaadatakse filme ja mängidakse mänge hommikutundideni. Kindlasti tuleks omale kaasa võtta kõik, mis magamiseks vajalik: magamiskott, tekk, padi, kaisukaru või -jänku. Samuti tuleks võtta ka midagi söögipoolist, sest öö saab olema pikk ja nälgida ei ole üldse lõbus. Järgmisel päeval...

 

... laupäeval, 18. veebruaril, algusega kell 12.00 jätkab Noortevolikogu Nõunis „Vastlapäeva üritus kogu perele“.

 

Vastlapäeva ürituse alguseks tuleks koguneda Nõuni kultuurimaja juurde. Sealt minnakse edasi võrkpalli platsi lähedal olevale kelgunõlvale. Seega tuleb kindlasti kaasa võtta kelk või mõni muu sõiduvahend. Muidugi tuleks kaasa vedada ka kõik sõbrad ning head tuju ei tohi ka koju unustada. Toimuvad erinevad võistlused, mille hulgas on kindlasti ka kõige pikem kelgusõit. Pakutakse sooja suppi ja teed ning kindlasti ei jää keegi ilma ka traditsioonilisest vastlakuklist!

Riietuda vastavalt ilmale ! ! Kuid kui ilmataat absouluutselt meie ettevõtmist ei soosi või hakkab lihtsalt külm, saab minna kultuurimajja sooja.

 

Transpordi probleemi korral tuleb kindlasti võtta ühendust!

Noortevolikogu üritab aidata nii nõu kui ka jõuga!

Tule kindlasti Noortevolikogu esimesele üritusele ! !
Koos teeme ajalugu ! !
Anna enda tulekusoovist teada helistades, e-maili teel või Facebook'is!

Kontaktid :

 

Liis Lõhmus 55536222

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

Artur Lõhmus 56195756

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.



Kuulutuse plakatid saab näha siit



Kommentaarid