Noortelt noortele- ühine sõbra- ja vastlapäev.

Noortelt noortele- ühine sõbra- ja vastlapäev.

Novembris loodud Palupera valla Noortevolikogu sai veebruari keskel tehtud sõbrapäeva ja vastlapäeva ürituse.  Noortevolikogu tegi kindlasti head tööd. Kõik algas sellest, kui eelmisel aastal tehti 2012 aasta tegevusplaan. Noortevolikogu leidis, et võiks pidada koos kõigi valla noortega sõbrapäeva ning ka vastlapäeva. Otsutati spikerdada ühest valla külast idee teha filmiöö. Nõuni noorte seas tuntust kogunud NÖF-id ehk Nõuni Ööfilmid – see meeldib kõigile nõunikatele.

Kõik mis kavas oli läkski nii nagu minema pidi. Reede õhtul koguneti Palupera Pritsikuuri. Pritsikuuris vaadati mitmeid filme, mis aga rahvas soovis. Loomulikult ei puudunud listist ka õudusfilm, mida peaaegu kõik punnisilmi ootasid. Alguses planeeritud öörahust noortevolikogu siiski loobus. Otsustati anda noortele tore öö. Tagantjärgi on tore tõdeda, et noored on siiski mõistlikud ning läksid enam-vähem normaalselt magama..

Järgmisel hommikul suunduti Pritsikuurist Nõuni kelgutama. Sõideti kõige pikemad liud. Nii mõnelgi oli kaasas huvitav sõiduriist ning mäest alla tuldi kõigega. Alustades kilekottidest, pepudest ning lõpetades korralikkude puukelkudega.  Nõunis peetavate vastlapäevadest ei puudu kunagi ka hobune. Nii ka see kord oli kohal hobune ning kõik said saanis sõita nii palju kui hing ihkas. Lõpuks söödi ennast vastlakukklitest ja joodi mustikasupist end lausa ümaraks ning veeretati end tasapisi koju.

Noortevolikogu on väga rahul tehtud tööga ning ka noorte näost oli näha, et ka nemad olid rahul. Rahvast oli üllatavalt palju kohal ning kõik positiivsus annab ainult indu, jõudu ja jaksu noortevolikogule tulevikuks. Noortevolikogu poolt kõigile kohalolijatele suur ja rasvane AITÄH!

Merily Viks


Kommentaarid